buying happiness

Hej!
Har börjar få in massor av mail om "avresemöten" osv. Ångrar som fan att jag gick om ettan i gymnasiet..annars hade jag varit påväg till SB redan nästa månad! Men jag får tänka att om jag inte gick om så skulle jag inte ens haft dom här tankarna eller nått haha.. Det är dags att börja planera ekonomin nu och måste verkligen ringa och prata med CSN! Får inte glömma!!
Och till dig som undrade ifall jag kommer att åka om Elin bestämmer sig för att stanna: JA, jag kommer att åka oavsett vad!

Bilder från idag från sbcc's hemsida



La Brezza Apartments

Tänkte lägga ut lite bilder från La Brezza. Stället som är prio 1 på boendefronten just nu. En lägenhet med två sovrum,1 badrum, kök och vardagsrum + altan/balkong går på mellan $2050 - $2300 altså ungefär 14.000-16.000 men då får man tänka på att man delar lägenheten. Jag kommer försöka hitta 3 roomies så vi delar hyran på fyra då blir det ungefär 3-4 tusen i månaden vilket inte är dyrt alls!

Ganska fint eller hur? :) Hoppas det ser lika bra ut i verkligheten bara haha.









Raintree Ranch Equestrian Center

Måste börja blogga här oftare nu då jag bestämt mig att jag ska åka!
Kollade runt lite på santabarbara.com och läste att de hade en ranch i Goleta typ, en liten bit från självaste "stan". Lyckan som uppstod då jag insåg att de var en ranch med hästar och att de håller avancerade lektioner! Tänk om jag fick hålla igång ridningen medans jag är där...det hade varit så jäkla underbart!
/Ullis

bild från santabarbara.com

CALIFORNIA, HERE I COME!

JAG ÅKER!! :D Allt är bestämt nu och jag skickar in min ansökan till skolan i December! Har ordnat lite jobb också så nu kan jag äntligen börja tjäna fram de 20.000 jg behöver utöver lånet. Har fått ett vikariat under sommaren på städservice som ger mig en himla bra lön. Har fått några veckor jobb på älskade sörgården. Sist men inte minst så har jag även fått lite jobb på Pegasus, där jag praktiserade så är jävligt glad just nu! Det enda som jag nåste veta innan December är om Elin ska med eller inte med tanke på att jag ska börja processen med pappersarbeten och möten snart.
JUST NU skiter jag fullständigt i om folk inte stöttar mig. Som jag skrivit 100 gånger förut så är det once in a lifetime och det har varit min dröm väldigt länge! Jag är ung och det är nu man har tid att göra det man vill med sitt liv.
Ni förstår inte hur taggad jag är! Snart (förhoppningsvis om jag får mitt visum haha) så lever jag min dröm! 


BILDER FRÅN SKOLAN







RANDOM BILDER FRÅN SB








RSS 2.0